Pages

Wednesday, July 22, 2009

BIZKIZZ IS BACK ON TRACK


.
Kedai MR yang memang terkenal dgn tagline bukak time nak raya dan sangap selepas raya kini muncul kembali. Kekekekeke....

Mulai esok pagi, sedikit demi sedikit stok-stok brooch dengan design yg cun melecun [dimata i lorr] dan dengan harga patut [sesuai utk golongan marhaen spt i] akan mula terpapar di belog ini :

Kelik jer terus kat banner tu.


Sila jangan segan silu utk refresh Bizkizz Collection setiap setengah jam [kalau sambil kelik iklan lagi bagus! kekeke]

Sapa-sapa yang belum 'bookmark' kedai online MR tu... silalah berbuat demikian sekarang jugak :P

Actually i nak tempek terus gambar2 brooch tu sekarang, tapi oleh sebab cable camera tertinggal di opis kann... maka tak dapek la nampaknya anda2 semua mencuci mata sekarang. Esok jangan lupa tawww....






0 Scribbles: