Pages

Tuesday, July 14, 2009

TANGKAP MUAT


.
Taktau kenapa bubuh tajuk tu.
Sukatilah, ini belog sayer kan :P [eh, bukan blog Mencah ker?]

Eh, rasanya kerana entry ni caca-marba. Mula2 nk cerita pasal Corntoz [ini bukan entry pertandingan yg mcm Nuffnang anjurkan tu] Saja nk cerita.
Rupa2 nya sgt sedap eh! [tiba-tiba berharap diangkat sebagai duta Corntoz]


Termakan [ecehwahh...termakan konon!] masa gathering PS minggu lepas. Mini Corntoz. Macam kena beli lagi lepasni.
Test flavour lain pulak :P [ni namanya carik pasal]



Pagi tadi termasak mender ni [kononnnn... ter ter ter...]. Mencah demam [again, i know... :( ] So, tgh mlm asyik merengek. Pukul 6 dia jaga nak susu. Bangun buat susu dan ternampak kueyteow yg PS beli last week dlm fridge. Baik masak, kalau tidur balik... kompom bgn lewat lagi pagini [sedang cuba mendisiplinkan diri utk bgn pagi seawal yg boleh - sila beri sokongan moral]



Macam biasa, kami laki bini bawak bekal
[sangat jiwang kan? eeeii.. geli kan Oli?]



Eh, nak mintak tolong sikit... sayer mau pakai bibik selama 1 atau 2 bulan semaser sayer berpantang nanti. Tolong sedekah bibik anda kepada sayer barang sebulan dua boleh? Saya bayarkan gaji mereka utk 1, 2 bulan shj - lepastu sayer bagi balik la kat u oll... boleh???

Bila nak pakai? Owhh... start hujung bulan September nanti [harap-harap sempat bedal ketupat rendang sebelum baby keluar] Sapa2 ada suggestion, sila hubungi Makcik Rehan segera di talian hayat berikut ---> ym : raihan790


Weyyyy... mata sangat mengantuk!








0 Scribbles: