Pages

Thursday, August 20, 2009

FACE MASK -DAH CUKUP KOREM-

.
Buat sesiapa yang kepochi mcm Makcik Rehan, risau dgn gejala selsema oink oink nih... i ada jual face mask seperti dibawah. Yang ni jenis 3-ply.

Harga sekotak (50 pcs) = RM25 (tak masuk postage)
*Reg post dlm rm3-4, bergantung kpd berat brg.
*Poslaju RM7, pon ikut berat.

Kiranya, sekeping 5 kupang jerla. Kalau kat Guardian Pharmacy [my SIL keje sana], 10 pcs adalah RM13.90. Wohooo...mahal. Dah ada face mask ni, nanti senang kita nk pi ronda-ronda kat pasar ramadhan, pastu nnt nk layan buffet bukak posa kat hotel lagi... nk pi open house lagi...kekekek.




Buat masani Makcik Rehan ada 10 kotak saja. So, sapa cepat, dia dapat.


Sekian, info kesihatan dibawakan oleh Makcik Rehan. Hehehe.

1 - MR punya
2 - Sweetdarling
3 - Del
4 - Tini
5 - Zana
6 - Lela
7 - Zalia
8 - Zalia
9 - Nurulja
10 - Izan spdc


p/s : Kawan-kawan, barang akan di pos pada hari Isnin atau selewat-lewatnya hari Selasa. InsyaAllah. Sebabnya, stok 10 kotak yg i dah BOOKED semalam sudah habis [maklumlah, org lain beli sampai 2,3 ribu kotak... i jer yg carpool dgn kengkawan beli 10 kotak yg sgt ciput]

Jgn bayar dulu la weh, nanti i timbang berat brg kat Pej Pos, baru i bagitau berapa kos pos yg sebenar. Rasanya tak sampai rm3 sebab brgni ringan jerk. Ini bukan business pon, ini adalah CARPOOL beli sama-sama bagi ibu2 yg tatau mana nk cari stok facemask mcm i yg duduk di Ulu Banat. Huhuhu...


0 Scribbles: