Pages

Monday, August 24, 2009

FALSE ALARM? ATAU APEKAH?


.
Adakah kerana kepenatan dalam perjalanan? Almaklum, naik keter kontot, bergegar-gegar perut i. Absorber keta pon mcm dah 'haus' sbb MR berat sgt[ayat tak sayang mulut dari PS].

Atau mungkin sebab terlebih makan?

Atau mungkinkah sebab MR memang dah nak beranak?
.
.
.
.
.
.

Lepas berbuka tadi, nak solat, masuk bilik air nk wudhuk... adalah setitis darah di atas spender lebau i. Kepochi kat PS, Nenek Onah, Mak MR .... kita tunggu dan lihat.

Esok adalah pegi check-up. Esok PS standby, kalau perlu dia kena EL.

Esok i nak pi ambik facemask yg i dah bayar kat supplier... dan nak pos kat kawan2 yg dah sama2 carpool beli facemask tersebut. Harap2, esok i tak kena warded lah. At least harap2 i sempat pos dulu facemask tu. So, those yg dah book facemask, sila bagi address dan no phone anda ke email berikut : raihan790@yahoo.com

Doakan semuanya selamat dan sejahtera.





Baru 35 minggu. Tak kan terlalu awal kannn?




0 Scribbles: