Pages

Monday, August 10, 2009

FAREWELL


.


Team PS mcm biasala... champion lagi. Gambarni patutnya Aisyah duduk kat depan i. So patutnya dia boleh cover sikit kegemukan mak dia dlm gambar ni. Tetiba sebelum gambarni di snap, dia pusing mengadap hamper besar yang pastinya lebih tempting daripada asyik bergambar tak sudah2. Makanya, terserlahlah segala yg bulat dan buncit dan kembung dan kembang dan lebar dan besar dan... dan... segala dan... yang ada pada emaknya!
Haaa... sepatutnya mcm nilah! Inilah taktik Mak Besar bila bergambar. Siap pegang tgn anak, jgn bagi dia lari. Boleh tolong cover lemak sikit. Tapi nampaknya Mencah yg umpama semut kecil, tak berupaya menyembunyikan 'kegajahan' emaknya!


Thank you to Wyra and family [and Shujin's company] for the treat. And Mia also, sbb sudi berkawan dgn Mencah yang tak geti berkawan pon sebenarnya. Harap2 Mia tak jangkit demam Aisyah. Lupa, thanks jugak sebab Wyra telah memborong banyaaaakkkk brooch dari Bizkizz. Hehehe... We had a grrrreattt time there! Nanti bulan posa, kalau ada buffet lebih jgn lupa ajak lagi tawww....hehehe.
0 Scribbles: