Pages

Thursday, August 13, 2009

TRIBUTE TO NIEZA & DEL ONLINE SHOP

.
Kalau bukan kawan yang tolong kawan, tak kan nk harap lawan plak kan?
[apa aku ckp ni?]

MR disini, pada pagi yg mulia ini adalah untuk mempromosi kedai kawan baek dia, seorang Mak Budak yg amatlah obses dgn Breastfeeding dan Cloth Diapering.

Sila kelik-kelik di sini. [sambil kelik iklan Nuffnang dia juga ya!]


Ini bukan napkin nak lap mulut okeh! Ini namanya CD insert. Kita sumbat bubuh dlm pocket diaper utk serap 'pembuangan' baby. [betulkan Nieza?]



Yg ini pulak bukan handphone pouch tawww. Ini wet bag [santek giler... colourful!]. Guna utk isi CD yang telah digunakan. Sesuai la kalau nk bekalkan kat nursery atau babysitter. Jerut jer dgn tali tu, so unpleasant odour pon tak tersebar di alam maya. Mudah dan sungguh paraktikal kan?


Inilah dia main productnya. Pocket CD. Macam2 kaler ada. Sangat mudah nak guna. Tup-tap pasang button, and your baby is ready to explore his/her world!




Other color options. All are soooo nice!

For those yang berada di area Selatan [Johore, Melaka or even Singapore], u can also deal with her reseller - Del.

Ini belog Del. Sila kelik-kelik sini ya...

Dekat belog Del, anda boleh belajar step-by-step cara2 yg betul nk cuci Cloth Diaper. Siap ada gambar lagi okeh! [buat peniaga2 online yg lain, sila jgn cilok gambar2 beliau okeh!]

Contact them at these numbers for further consultations and discounts
[hehehe..mati aku... memandai jerk!]
Nieza : 013-3430042
Del : 017 - 7531012

So mommies, happy cloth diapering ya!







0 Scribbles: