Pages

Wednesday, September 16, 2009

SYOK TAPI...


.
Tiap-tiap tahun akan dapat hamper besau2 godang. Tahun ni sampai ada yg PS tak mau pi collect kat mall. PS kata cukup 5 hamper dahla, yang lain2 tu veondor dok call or sms suh pi collect hamper dia malas dah nak layan. Belanja bukak posa pon sampai tak menang tgn - jenuh dok pilih pi yg best2 saja.

Kenapa? Kalau i pedulik apa... org dah nak bagi, rembat sajork...

Nanti pening mak datuk nak layan request depa. Suruh markdown harga. Suruh adjust quotation. Muahahaha... ada udang di sebalik mee udang rupanya.

Tapi... tapi... tapi..., semalam PS balik bawak hamper dan voucher shopping ISETAN bernilai RM200. Dia sudah serba salah, ingatkan hamper sesaja, rupa-rupanya depa selit shopping voucher dlm tu. Dia kata, kalau tau ada 'money' dlm tu, sumpah dia tak ambik.

Apa i jawab... tak mau bak sini! Muahahahaha.... Jomla bang, bila nk pi 'menyetan' nih? Bukan abg mintak, depa yg bagiiiii... Abg buat2 tak layan jerla 'tuntutan' depa pas raya nanti. [senang jer aku cakapkannn] kekekeke....


Ada 3-4 bijik lagi hamper besau camni kat umah Nenek Onah. Kalau biar kat umah kami, alamat expired sampai tahun depan.

Kalau PS nampak i tempek gambar hamper ni mesti dia kutuk i giler2. Takde keje betoi, semua benda nk di belog! Muahahaha... demi 16K bang oiii....




0 Scribbles: