Pages

Monday, September 14, 2009

TUKAR SIKIT SAJA


.
Nak-nak rayani memasing dok sakan spring cleaning aka tukar layout belog. Bila i lompat2 masuk belog sana-sini [blog-hopping?] ramai yg dah tukar cat, tukar bunger, tukar gambar etc.

So, i pon nk gakla tukar sikit. Sikit jer. Nak letak gambar sendiri banyak2 kat header or footer i malu... [lagipon i ni besar sgt, takut pecah skrin komputer :P] So, i adjust sikit header kat atas tu... taruk gambar dahulu kala si idung kembang i... Awat letak gambar lama? Sebab malas nk edit gambar baru. Kekekeke...

Anyway, nak habaq mai... esok [Isnin] i dah start cuti. i cuti straight 65 hari hokay. [5 hari i ambik annual leave, 60 hari lagi cuti beranak - walaupon aku sendiri tak tau bila kalanya akuni nak beranak]

Hoooooray!

As long as Kementerian sudah approve i punya cuti, NOTHING ELSE MATTERS.

Sapa2 budak PID yg kena buat project iceAGE tu... [Kalau Nyonya tu baca belog aku, kantoilah!] Sila jgn buat dgn beria-ia okeh! [sebab aku adalah tak buat apa-apa pon lagi!]

Sepanjang minggu terakhir puasani, MR akan bersiaran langsung dari Taman Bayu dan akan cuba update belog ini 5 kali sehari [tudiaaaa... kalau semayang sunat atau baca Quran 5 kali sehari lagi baguih kan!]

Lagi satu, Bizkizz masih beroperasi seperti biasa okeh. Ada promosi flat price RM 10 utk SEMUA BROOCH yg sebelumni berharga lebih dari RM 10 [kecuali Korean Brooch].

Sila kelik-kelik Bizkizz tanpa was-was.



Gambar ulang tayang dgn motif promosi. Sila tatap dengan mata berpinar-pinar.







0 Scribbles: