Pages

Friday, October 30, 2009

BREASTFEEDING : ACCESSORIES LAGI






Lagi dan lagi aksesori. Menyusukan anak kecil memberikan anda 1000 satu alasan untuk mendapatkan benda2 comel seperti ini. [Dalam erti kata lain, menghabiskan wang hengget suami anda]
1. Nursing cover - cantik2 okeh. Kalau anda seorang yang gemar berpesen-pesen [definitely not me!] anda boleh mendapatkan 3,4 atau lebih nursing cover untuk disesuaikan dgn outfit anda setiap kali anda keluar berpeleseran berpergian.







Makcik tak kisah kalau korang nak imaginekan pompuan yg cantek ittew sebagai Makcik yang sedang menyusukan Asyraf. And Aisyah is accompanying us! [tak hagak2, rambut blonde tu!]



2. Nursing dress - Juga bukan untuk si boyak seperti Makcik. Tapi sapa tau, 3 bulan lagi  lepas 99HTN i can fit into any of this! Hohohoho [sila tahan muntah!]






3. Diaper bag - Melengkapkan gaya anda ketika berpeleseran berpergian. Membikin ibuk-ibuk yang kurang mampus mampu mcm Makcik ni merembessss



0 Scribbles: