Pages

Tuesday, November 24, 2009

MASA UNTUK BERTINDAK...

.
Semalam berkepochi kat Facebook, tak sangka ramai yang mendengar keluhan Makcik pasal produksi susu yang semakin merudum. Macam2 solution kami kongsikan. Dan Makcik, balik jer keje... terus menerpa ke Soon Huat untuk membeli bahan - bahan yang dicadangkan.



Selain dari mender2 di atas, Horlick pon ada Makcik beli. Dok minum tiap2 pagi. Lobak putih pon ada. Halba pon ada [Makcik main telan jer sesudu kecik halba tu].

Akan datang Makcik nak cuba fenugreek pulak. Dah baca review pasal fenugreek ni kat porem.

Sapa2 ada experience guna pil fenugreek?












0 Scribbles: