Pages

Tuesday, November 24, 2009

TUAN PUTERI SHEEP

.
Mencah kalau pakai baju cantik sikit, suka dok kata kat diri sendiri...
Comel macam Putriiii....

Bila kita tanya, kamu Putri apa [dgn harapan dia jawab saya Putri Aisyah]
Saya Putri Sheeeeep [kambing biri-biri]

Sapa yang ada anak yang suka tengok WordWorld versi Melayu kat PHDC maybe faham...

***********************

Pagi tadi masa mandikan dia, Makcik sambil gosok gigi.
Awak buat aper tu Mama?

Mama gosok gigilah...

Ohhh... awak gosok gigi. Awak pasti ke Mama?

Awat ingat Mama dok mamai lagi ka....



************************

Ini pulak Malam tadi. Makcik kan pegi Soon Huat semalam, so Makcik dah beli corong baru untuk buat roti jala. Yang lama ni dah patah corong tengah dia dikerjakan Mencah. Si bibik bagilah dia main corong yang lama ni [tengokla tu... sampai berselotep sbb haritu terdesak nak guna jugak]



Mana tah datang idea dia nak sauk botol susu dia dgn corong ni.
Babah geleng kepala jerla tengok perangai tuan putri sheep sorangni









0 Scribbles: