Pages

Monday, November 23, 2009

MUMMY ON THE GO

.

Jumaat last week, 1st day keje. Tak penah-penah berangkut dgn 2 beg macamni pegi PID. Selalu tu melenggang Mak Limah jew. Siap bawak bag pack lak tu [thanks Wyra]. Cooler bag tu pon buleh tahan besar. Kak Ina [kerani pos] nampak Makcik hangkut back pack tu masuk surau, dia tanya : An nak online dari dalam surau ker?



Wahhh... stylo-mylo jugakla bag pack haku tu kan. Nampak mcm beg laptop gamaknya. Hehehe. Padehal dalam tu ada pam beskal breast pump segodang berat. Gigih kannn? Hasilnya alahaiiiii.... sekali Asyraf sedut, habissss! Isk tak baik cakap camtu kan. Bersyukur dan redho lah dgn rezeki yang Allah bagi kan.

Bahana diet seminggu dan kurang minum air agaknya [period lak tu] production susu tersangat hazab. [berat tak turun pon!] Keadaan makin genting. Kalau dulu bancuh FM sekali jer sehari. Skang ni sampai 2,3 kali. Akibatnya Asyraf pon dah semakin tak nak direct feeding. Makcik akan terus berusaha dan berusaha sehingga ke titisan susu yang terakhir. Cewwahhh!







0 Scribbles: