Pages

Saturday, December 12, 2009

KUNJUNGAN KE DEDAP





Jumaat pegi rumah Nieza.
Mintak dia consult pasal breastfeeding.
Sudah cuba Event IQ Isis Uno. Jatuh cinta dgn kelajuan pam tersebut mengepam.
Kalau dgn Spectra ni memang boleh bikin mengantuk.
Hasil perahan? of course ada sedikit peningkatan.
[lupa nak snap hasil perahan dari umah Nieza]

Nieza pon dh try my Spectra - nothing wrong with it.
Susu dia kuar byk [of course tak byk mcm dia pakai Avent plus dia perah kejap jer]

Balik dari KD, Asyraf kena dera. Keh keh keh.
Kasehan anak mama.
Mengamuk-ngamuk sebab kena paksa BF.
Masih belum berjaya sepenuhnya.
Tapi hasilnya amat positif - hasil perahan ada sikit naik.


Hasil perahan ptg tu [pas balik dari umah Nieza tak byk beza sgt, tp ada sikit peningkatan]
Sikit-sikit, lama2 jadi kolam kan?



Dan ini pulak gambar Makcik Rehan dgn anak-anak tuan umah.

Sufiyya kecik molek, Zulaikha mcm ayam golek!
[jgn marah Nieza, tapi si Zulaikha ni mmg syok buat stok peluk2, geram haku]




Ini pulak gambar tuan umah anak beranak.

Sampai juling2 mata Zulaikha nak try buat peace cam kakak!



Last but not least
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








0 Scribbles: