Pages

Thursday, December 3, 2009

PAGI SEMALAM





Semalam takde mood nak upload. Harini baru ada feel sikit [itupon sesudah Zalia bawak khabar gembira yang sungguh hot & spicy - berita lanjut, tunggguuuuu!]


Ini contoh perlakuan yang boleh mengundang  pelempang.
Mama tengokkk! sayer buat jambantannn!




Ini pulak mengundang mengantuk sepanjang perjalanan!




Bukan nak tunjuk perempuan itu atau bilik air yang belemoih...tu kaki Asyraf tu... nampak tu...



Tidur buas budakni. Tiap2 malam asyik merembes atas tilam. Sebab tu dia dilarang keras naik atas katil mak pak dia. Hazab wooo....sekali dia bantai kencing, hancing satu bilik. Yuckks!!




Ini lagi satu contoh perlakuan mengundang pelempang. Berat 14 kilo, ada hati nak berehat atas bouncer adik dia. Sampai naik melendut besi bouncer tu!




Ini dia muka hazab yang mengantuk sepanjang jalan. Turut ingin ditonjolkan adalah spek mata baru berharga RM10 brand GUSI GUCCI, Brooch gantung yang dah tercabut 3,4 bijik mata dan brooch besar gedabak yang Pakcik korang beli kat Korea tahun lepas [tahun ni baru pakai sebab aku jual tadak sapa nak beli]

Motif pakai spek itam ketika memandu dipagi hari yang mendung?



0 Scribbles: