Pages

Friday, January 15, 2010

T.E.S.C.O RAWANG SUDAH DIBUKA

.
 Pic taken here

Ini masa pembinaan. Semalam sudah buka.
Gambaq hat yang dah siap tak jumpa lak dlm google.
Raaaaaamai sgt ummat nabi Muhammad yang pegi menyendat
[termasukla Makcik]

Byk betul tenants kat dlm tu.
Termasukla kedai baju budak yang Makcik selalu dok pi.
Kaya betoi tokey dia, ada 2 cawangan di Rawang. Dekat-dekat pulak tu.
Nampak jer MR terkedek2 lalu depan kedai depa,
melambai-lambai amoi2 salesgirl tu ajak singgah.
Makcik pon singgahla menjoyah dgn budak2 tu kejap.
[terasa glamer di situ]
kut2 la depa nak bagi freegift ka.... haremmm...

Ada Aussino
Ada KFC
Ada Kopitiam Misbun Sidek
[tataula Misbun punya ka.. dia jadi duta ja ka..]
Canadian Pizza
[nak lawan pizza Makcik kah?]
Ada kiosk jual brooch
[nak challenge Bizkizz kah?]
Ada butik Anakku, Sendayu rendah Tinggi, watson
Ada... ada... ada... macam2 lagilah!
Korang yang dok dekat2 area sini, mai tengok sendirilah nooo..
[Zel, kalau nak pi.... wajib roger aku okeh!]

Kaunter customer service sedikit kecoh semalam
sebab ada sorang Makcik Gemuk yang tak puas hati...
Dekat shelf tulis Dutch Lady 123 Vanilla RM18.88
Bila bayar...  teeettt punch harga RM22.80
2 packs okeh... kerugian RM7.84 disitu
[7 hengget tu boleh buat mkn kat food court Tesco tawww]



Hehehe... Makcik tak buat kecoh lah...
Tanya bebaik kat budak2 tu, depa pi check kat shelf..
Ya benarrr... mereka sudah salah disitu.
Depa refund balik.

Tapikannn... kaunter CS tu memang kecoh.
Macam2 kes... almaklum, baru bukak semalam.

Ada yg terpunch harga 2 kali, ada yg tertinggal kredit card,
ada yang nak redeem voucher, ada yang nak claim free gift,
ada yang nk apply Tesco card dannnn
ada jugak customer yang depa sendiri taktau apa yang dia nak!
Tunjuk itu, tunjuk ini ... hehehehe.
Melangutla kat kaunter tu sampai sudah.


p/s : Thank God Its Fridayyyy




0 Scribbles: