Pages

Wednesday, January 6, 2010

TUNGGU FERRY ATAIH JETTY




.....
Malaih sungguh-sungguh nak kaghang ceghita.
Hangpa pakat-pakat tengok gambaq sudah la naaa...


Anak bujang Makcikni takmau kluaq dari sarang. Kalau bwk kluaq, melalak tak hengat.
Haa.. duduk la hang dalam ni sampai sudah dik oiii...


 Ni dok tengah beratoq tunggu feri mai...
Nampakla cermin depan keta kontot aku yang bercapuk!




 Aisyah.
 Tak bawak carseat dia. Suh dia duduk belakang.
Tapi dia asyik mai menyempit duduk tengah-tengah seat depan tu.
Hang ingat hang kecik ka Aisyah?



Ni lagi gambaq anak bujang yang sedap mengeram dalam pouch.




Dah boring sgt tunggu feri tak sampai-sampai.
Makcik kena smack down dgn anak sendiri.
Habihla renyuk muka mak hang nak oiii...




Tu nampak tu... feri ni nama Pulau Angsa.
Ni bukan feri yang kami naik, ni feri depan kami.
Gambaq feri kami? Gila ka apa... sapa pulak yang nak tulong tangkap?
Isk, awat aku jadi lagu ni nih... sengal tak abih2





Rambut serugum bertambah serugum kena tiup dgn angin laut selat melaka.





Kenai dak ni sapa?
nak kena habaq satu-satu ka?




Iskk... habih satu Malaya nampak gigi kunin aku!




Sampai la ni tak gheti-gheti lagi nak buat peace!




Dia buleh main jengkek kat ataih feri tu....




Hang tengok apa nak?




Hat ni kenai ka bangunan apa?
Jenuh tau aku zoom dgn kamera capuk aku tu.
Pulak tu, jenuh nk kontrol tangan aku jgn bagi parkinson.
Takut satgi KOMTAR ni nampak senget lak kann...




Paris Hilton kah?
Gusi Gucci seyyy....




Penyet sudah!




Tudiaaa... jetty nak bercantum dah.




Macamana kalau tetiba jetty besi tu bedal 2 bijik keta kat depan  ni?
Kami tolong gelak ja la....
[masih ada sisa-sisa sikap keji di situ]




Ok, satgi sambung cita ataih pulau pulak.


0 Scribbles: