Pages

Wednesday, February 10, 2010

MELAYAN MASA SENGGANG


.

Heaven seh!
Student enggak ada. [patutnya ada, tapi enggak muncul]

Sedang kelebek katalog Cosway,
macam syiok... stockist sudah bukak dalam Tesco Rawang.
Nyaman kan nak bembeli dan belah... tak susah nk carik parking, dlm aircond lagik

Catalogni dapat free.

Amoi stockist Cosway tu kasik catalogni masa Makcik menebeng kat kedai dia itu hari.
Ni katalog lama-dah tak valid. Dia suh kelebek, balik pikir-pikir.. kalau mau, leh jadi ahli lorrr...

Tengok brg2 dlm tu, mcm syiok jugak kan?
Ah sudahhh....


6 Scribbles:

Rozy said...

makcik,

barang cosway murah dan functional...boleh juling mata tuu tengok..

AISYAH HANI said...

ktalog ni tak leh tngok sekali...kena berkali2.. tengok sekali beli satu, tengok 2 kali beli 2, tengok kali ketiga, tambah lagi 3. Berhantu tu!!! An, dah jadi member ke???

amy said...

Mekcik rehan... rasa ngn rawang tak jauh ke? musykil gak ni.. rs cam dh bb bln gak dok rawang tp asal la tak tau...

MAKCIK REHAN said...

Syani, aku lom jd member Cosway lagi. Belum terjebak. Hehehe. sedikit hari lagi barangkali.

MAKCIK REHAN said...

Amy, Rasa-Rawang dlm 40 minit. Makcik dah lama dok Rawang. sejak kawin tahun 2007. AMy dok rawang area mana?

Elyn said...

stokis cosway dah macam cendawan tumbuh. kat area taman aku je ade dekat 8 kedai. gile mewah dierang ni heheh.

aritu aku try gak usha barang dierang. not bad la sebab dulu tak silap aku, pernah jadi member. so bila amoi tu nak check ID, aku jadi malas plak heheeh. malas sebab takde duit kot ngeh ngeh