Pages

Tuesday, March 23, 2010

RESPON TO READERS




.
Ramai yang terpisat-pisat, 
nk tinggal komen selepas membaca entry,
tapi tiba-tiba terperasan takde ruang komen!

Ya ampunnn....
Makcik memang sengaja pasang padlock kat ruang komen,
sebab Makcik rasa mcm tidak adil kepada kamu-kamu semua,
sebabnya....90% dari komen-komen itu Makcik tak balas!
[lebih dahsyat... ada yang kdg2 Makcik baca sekali lalu shj]
Makcik tua korangni memang pemalas tak hengat nak kelik2 kat komen tu nak balas-balas.

Oleh sebab itu,
Makcik memilih utk pakai kotak jerit kaler kunin ni sajork
Senang nampak, dan ler-ler tu Makcik boleh balas jerit kat kamu :-p
Setuju tak kawan-kawan semua...
kita pakai kotak jerit kuning ni sudahla ekk...

Kalau rasa nak feeling-feeling asmaradana lebih-lebih sikit,
drop jer email kat Makcik... hehehe [aku dah feeling glamer dah ni]

Kadang-kadang, ada org buzz Makcik kat FB dan YM,
Makcik 'menyala' tapi tak balas...
Jangan la sentap sayangggg....

Makcikni, kalau di opis...
adalah asyik bernomad dari satu PC ke satu PC.
YM ON disini... Facebook ON disana, blog log-in disinun...

Kalau dirumah pulak, 
Orang buzz YM Makcik sampai nk bergegar laptop [OK, agak keterlaluan disitu]
Pon asyik tak berbalas...
Bukan taknak balas, tapi time tu biasanya Makcik tgh kekalutan bersama anak-anak bertuah
atau mungkin jugak laptop nan hazab itu 'dikonker' oleh Pakcik korang
Jadi.... janganlah sentap-sentapan kalau teguran anda tidak berbalas yaaa...

Entah apa motif aku meroyan tak tentu hala di pagi nan hening ini.

p/s : Aunty Mary ada kat sebelahni... tapi rasa cam pelik lak.. 
Dia tak kacau Makcik lak pagi ni. Hehehehe...