Pages

Monday, December 31, 2007

Low Yatt yg fenatttt.....

Yesterday, 3 of us pegi Low Yatt. Ambik my sis kat KL Central then desup pegi Low Yatt. Nk save duit parking punya pasal, we parked jauh giler! Penat tau usung stroller dgn baby. And my hb plak usung laptop dia sekali sbb nk repair something kat kedai yg kami beli th laptop tu th lepas. nasib baik ada my sis, leh gak tukar2 beban dgn dia. Dgn beg baby lagi..paham2 jerlah..susu, thermos, diapers bagai....bla..bla...

Aisyah tgh asyik tgok kipas. Dh lama beli kipastu..baru semlm teringat nk guna.



On the way nk pi Low Yatt my bro plak call nk dtg Low Yatt gak dgn family dia. He wanted to buy a webcam. Masa mula2 sampai org takde la ramai sgt, towards afternoon..mula la sendat. Masa tgh naik escalator...I bumped into my old friend cum housemate masa mula2 grad kat UKM dulu. At that time kami sewa umah flat kat Bangi and we worked at the same company before she left to maktab for her KPLI. Mariah is a teacher now. Terkejut giler bila tgok dia, nyaris tak perasan dia. Kurus and cengkung! Dotter dia pon dh besar..dah 1yr 7months. Dtg KL jalan2 kata dia. Both, she and hubby teaches at the same school. Bestnya! jimat minyak keta kan. pastu senang nk monitor hubby...takleh lah dia nk flirting. Hehe....


Ni ha Cikgu Mariah...Abaikan Mama Ecah yg gumuks itu!


Shawqee mcm biasa..buat perangai. Hehe...dok seboki nk naik stroller Aisyah padehal stroller dia sendiri dia tak heran pon. Hehe... pastu dia dok minat dgn kipas hijau kat stroller tu. Lagi dia buat perangai lagi best kami usik dia. Haha..


Ni dia budak yg byk peel tu...

Ah rembat Laptop Hyundai kaler putih at RM2199. Canggihla laptop sekarang. Makin murah lak tu. Lepas beli laptop, kami mkn kat Tepanyaki. As usual, I had salmon while hubby had seafood meals. lepas mkn, Abg Lan n family terus balik. Kami plak sambung jenjalan kat Times Square..Aduuhhh..tobat tanak dtg dah. Takde mender yg best kat TS. Dah la penat nk cross jalan...parking jauh lak tu. Mcm marathon jer mlm tu..sampai umah mmg terus lompat naik katil..rasa cam kejang jer kaki!


Aisyah excited semacam kalo tgok mirror. Kalau dia buat perangai boring, lekas2 I bawak dia ngadap cermin. Heheh...gerenti okay jadiknya..


2 beranak tgh serius nk place order!


My bro, his preggy wife, his sil and my sis


Photobucket

Masa kat Times Square, sempat bwk Aisyah pegi tengok Theme park. Tunggulah Aisyah boleh jalan..kita pegi Genting yer nakkk... hehe.


Aisyah n Babah kat depan entrance theme park






0 Scribbles: