Pages

Sunday, January 13, 2008

Dusty Weekend

Esok dh Monday. Uhh..malasnya rasa nk pi keje. My assistant still on leave tomorrow. Adoih! Busy lagilah ni... Penat menagajar sampai kering air liur taww! Kalau kering lemak syok jugak! Boleh jugak I kurus sikit. Ahaks...

So, apa yg Mama & Aisyah buat this weekend eh? Jom check :

1) Dlm banyak2 mender yg I list kan on Friday haritu..I manage to wash our bedsheet, mop lantai. Thats it! yang lain sumer tak buat! Haha...Sabtu tak buat apa2 dan tak pegi mana2 sbb ujan. Plan nk pi visit my fren yg baru deliver 2nd baby pon tak jadi.

2) And today (sunday) kami semua bernafas dlm debu. Atuk Acan renovate umah, buat bilik kat bawah. Before this umah ni takde bilik kat bawah. Since both of them (my parents in law) dah tak larat nk naik tido kat atas, so dorg buat bilik kat bawah. So u guys can imagine...suasana yg berabuk dan berdebu. Pagi tadi Mama, Aisyah and Nenek Onah pegi KL. Pagi2 kami kuar pegi Maju Juntcion jumpa my sil utk ambik charger camera. Lepas tu dh alang2 sampai area sana, we went to SOGO. Window jerk..mama dh kopak beli stroller aritu. Balik dr KL, singgah Tesco Kepong. Nenek nk cari minyak masak. We also bought some groceries (not me..my mil. hehe...) Pastu mkn2 kat Tesco (so that balik umah tak yah masak, dgn alasan umah berdebu. hehe) Tapaukan food for Atuk ACan, sampai umah kol 1.30ptg. Terus tertido-letih. Semayang Zohor pon lewat!

3) Petang at abt 6.30pm pegi jemput Babah kat opis dia. Baru balik dr Program Motivasi. Muker letih giler..mcm budak PLKN! Tu..dua-dua beranak dh belayar....

Yeayy! dh dpt balik charger camera! Byk gambar nk upload nih!

Oh ya...Mama kena cepat2 isi borang yg Kementerian hantar tu...nnt lambat dpt gaji..tak leh nk shopping! Hahaha.....





0 Scribbles: