Pages

Sunday, February 17, 2008

Happy Birthday to Suffiya

Date : February 16, 2008
Time : Supposedly 8pm (mcm biaser...kami sesat, lalu lewat. Heh!)
Location : Puncak Alam-umah Mak Nieza
For : Suffiya's 1st Birthday



Mommies and their babies. Kebetulan babies semua pakai baju merah. Memang tema merah ker ekk? Mama Aisyah adalah yg paling besar + paling lebar! Huhu....




Budak demam yang lufer daratan dirumah org.





Dengan birthday girl yang sungguh sporting. Rela tocangnya di usik oleh budak demam tu.




Thanks to Nieza and her dayang-dayang, parents and adik badik diorang yg lain.

Maafkan daku kerana dengan clumsy nya telah menumpahkan nasik lemak ke atas lantai! Nasib baik ada dayang2 mu yg sungguh mesra, cepat dan betul. Heh!

Maafkan daku juger kerana tidak sempat membungkus present yg tak seberapa itu. Hope Suffiya likes it!


Beginilah bih kurang menan yg ku presentkan kat Fiya. Gambar produk sebenar tak dpt ditemui kat internet. Heh!




Thanks to Birthday girl for sharing her push car. Tapi di awal2 pertemuan, leh tahan gak dia punya garang. Sib baik anak aku tak nangis dah mcm kat umah Fas dulu.

Thanks to Juzer also. The food was niceeee.....





0 Scribbles: