Pages

Tuesday, September 23, 2008

BERBUKA KAT SHOGUN

Satu kelebihan Babah Mencah.... kalau bab makan2, tak penah lupakan bini tembun nya ni. Hehe..

Maka, semlm terkedek2 la Mencah dgn Mamanya menyendat follow Babah berbuka dgn vendor. Dan Mama Mencah ibarat terpaku melihat banyaknya makanan....

Benda pertama yg saya capai semestinya salmon. Uhhh.... lepas gian la..lama tak mkn salmon. Dan Mencah, well... malu nk cerita. Habis berselerak atas meja, bawah meja, atas babychair, bawah babychair... dia main masak2 u olls! Haihhh....

Kalini saya tangkap gambar lebih sikit...hehe. Selalu tu malu ahh nk tangkap2 gambar... iskk...cam jakun plak kan..(mmg jakun pon...)


Sekejap jer dok atas riba. Lepas Mencah dh makin mengganas, kami terpaksa request for babychair. Lepas tu dia start main masak-masak sampai basah overall. Terpaksa tukar baju...



Lepas makan2 sampai buncit, kami jenjalan.... Mencah jumpa 'geng' dia...


Jumpa pulak mini indoor playground kat area computertots (kalau tak silap..)



Tak lama lepas kami sampai umah, dpt berita kakak somi (Endak) dah selamat bersalin anak ke-5. Power tak?? Anak dia yg nombor 4 baru setahun lebih (Fika yg 2 bulan tua dr Mencah). Baby girl jugak. So, Mencah... you are no longer the youngest in the big rawng family.

.

0 Scribbles: