Pages

Tuesday, September 23, 2008

RAYA UNTUK SIAPA?

Wah..byk nya entry utk mlm ni...



Last week masa ambik duit dr western union (From Singaporean Bizkizz's Customer, thanks!) kat CIMB, ternampak notis pasal tukar duit raya. So, saya tukarlah sikit... untuk budak2 yg datang beraya kat kampung nnt...

MAKNANYA, RAYA UNTUK BUDAK-BUDAK....

Pagi tadi masa kat opis, saya teruja baca fotopages Zell. Mak datuk banyaknya baju Yayep! Persiapan Raya si Mencah biasa2 jer... tapi bila tertengok koleksi baju Yayep yg mcm orang duduk kat negara 4 musim... hati kecil Mama Mencah ni bagai digaruk-garuk!


Maka, balik dr opis tadi....singgah la saya kat World of Babies kat Rawang ni... Maka 'terbeli' la baju-baju yg tak berapa lawa ni...huhu...



yg berikut ni plak dah lama beli... (berpegang kpd prinsip, beli bsar sikit takper..leh pakai lama)



Baju raya ank dah ready. Mak dgn Bapaknya, hapah pon belum. Camana nih...


MAKNANYA, SEKALI LAGI RAYA ADALAH UNTUK BUDAK-BUDAK....


.

0 Scribbles: