Pages

Monday, October 27, 2008

BADUT MC D

Dari Sabtu sampai Senin, kami 3 beranak memusing-musing isi perut kat Open House. Sabtu tu pegi 2 umah. Mula2 pegi umah kawan Babah Mencah. Dah 2 kali raya kami bertandang ke umah dia nih. Org kaya seiii.... ada swimming pool yg bikin anakku panas hati sbb tak leh terjun.

Dari PJ, kami desup ke Jalan Klang Lama. Jumpa my best buddies masa kat Vista. Teruja kami laki bini tgok apartment diorang yg best. Balcony nya betul2 hadap playground. Apa lagi... pekena seround lah kan. Makanya, basah lah ketiak Babah Mencah weh.

Sakan Mama Mencah berborak sampai lupa nk snap gambar hatta sekepiang! Ya Allah...lamanya tak jumpa dorang nih. Rindu sungguh saat2 kami muda rumaja dulu. Azwana dan Yanie, cepat2 produce pewaris ekk. Nanti Mencah takde geng! Hahaha...

Ahadnya pegi lagi 2 umah. Satu open house, satu tu besday party cum open house. Both kawan Babah Mencah.

Ilham - Anak tuan umah yg 1st. Cute wehh...


Mencah. Anak tuan blog. Buas wehh...


Babah Mencah with Aina San. Biasanya Mencah cukup jeles kalau kami pegang baby. This time wat tak heran jerk... sibuk nk berebut mainan dgn Ilham!


Lepas makan-makan lebih kurang, desup pegi umah no 2. Ada special appearance badut Mc D. Ku sangkakan Mencah ku excited banget. Hmmpp.. gitu2 jer. Lagi seronok nk membuas..kami jer yg excited lebih. Yg dia tau, nk berebut belon.


Tengok..kan betul. Mak nya yg overr...


Muka kena paksa duduk. Dapat sesuap dua jer nasik ayam masuk mulut dia.


Mencah lesap masuk dlm umah. Lama tak kuar2... I suh Babah dia pegi follow... ini keje dia rupanya.


Tu tgh dok carik pasal dgn boy yg naik swing. Sajer jer nk buli org. Padehal, pas budak tu turun dr buai, di tolaknya buai tu - tak naik pon. Then pi berebut mainan lain plak dgn bebudak lain. Nampak Babah dia dok usha dr jauh. Tak lama pas adegan ni, dia kena libas seround dgn Babah dia. Mana taknya... selamba hi-jack mainan sorang kakak tu... menangis kakak tu wehh....

Tak lama pastu jugak, kami hangkut dia balik umah. Abis cita.

.

0 Scribbles: