Pages

Monday, November 3, 2008

DEDICATED TO KIMOBLADE

I feel honoured (again)!!

Another friend of mine - who is also a wifey and a mommy sudah terjerumus ke lembah blogging. Wallaweyyy... everyone, please welcome KIMOBLADE!!

Her entry about us goes like this :



Friends..

This entry i create special for mama mencah yg sudi jengah dan jenguk dan juga sbb sudi jadi followers kat teratak kami ni...Actually, to be honest to you han..i create this blog because aku tertarik dgn kata2 kau yg nak mencah baca dan tulis sendiri dlm blog kau suatu hari nanti..sbb tu aku pun decided buat satu blog for my kids..Thanks for the idea walaupun aku curik idea tu tanpa minta izin..(nama pun curik, camana nak minta izinkan..hahah)
Terima kasih sekali lagi..


Read full entry here.

No problem Kimo... my pleasure to share and care.


This is Kimo with her hubby and the sweet Kierra and Iddraqi.



0 Scribbles: