Pages

Friday, January 9, 2009

COBAAN KALI KEDUA

.
Ptg tadi I jalan-jalan cari pasal kat Ikea. Hari tu kan tak jadi sbb jem satu malaya. I beli 3 benda ni. Sebab dia murah! Muahahaha...


BRATTY wok/frying pan
Coated non-stick steel/solid shima Ø32cm
Normal price RM22.
While stocks last.


Satu brg lagi adalah benda jaring2 yang boleh buat simpan brg mainan utk Mencah. Tatau la apa nk panggil benda tu. Warnanya merah. Penutupnya ikan. Harganya rm19.90 (kalau tak silap) Aisyah suka kemain. Tetapi terpaksa disorok sampai dia cukup mumayyiz utk menggunakan benda tu. (Oli : mumayyiz tu maknanya budak yg dah boleh membezakan perkara baik dan buruk)



Brg terakhir adalah yg ini...
Laundry basket yg boleh berdiri. Display ada kaler putih, tapi stok yg tinggal biru shj. Dalam gambau mcm besau, hakikatnya... bubuh spender Makcik Rehan jer dah penuh sebakul!


Psssttt... kalau nk tau (kalau tamau tau pon terpaksa jugak baca lorrr...) ini adalah kali kedua saya masuk Ikea. Padehal 2 tahun saja keja kat Damansara dok ulang alik, lalu lalang kat Ikea tu. Sebab dulu saya tadak hati perut nk singgah. Nak singgah buat apa? Lainlah sekarang... saya kan nk pindah ke 'banglo' di Batu Arang! Kah kah kah...alangkah tak glamer nama tempat tu weh. Dan, dgn gigihnya saya telah menebalkan muka di customer service counter utk mintak catalog! Hehehe... Ada katalog, senang sikit i tunjuk kat laki i apa brg yg i mau, dengan harapan permohonan saya diperkenankan...hehehe...

Semua gambar dicilok di website Ikea yer puan-puan...




0 Scribbles: