Pages

Monday, April 27, 2009

THE MOVING OUT NEWS

.
Jumaat, masa dh sampai PWTC, i gave a call to hubby - informing him (again) that I am going to (am there already!) Book Fair. Nak bagitau kata dah sampai la kununnya (mithali tak i? mithali kann...)

Bla..bla..gedebuk..gedebak.. lebih kurang, suddenly hubby said : Petangni pas balik keja abg nk pi ambik kunci umah kat Alan. Owhh.... mcm nk menangis i dengar hokkay! Bak kata Quincy - Mcm tak percayalah!

Yer kawan-kawan, akhirnya kunci rumah kocik itu sudah dpt! Dah boleh bentang tikar dan tido kat umah tu ler-ler jugak (kalau dh meroyan sgt la kann...)

Somi i bagi sebijik : Boleh la tengok2 buku hiasan dalaman ke hapa kat sana... hihihi. Mencik tawww.... Takpela bang, i rela diperli dan dikutuk berkoyan-koyan sekalipon. Saya sgt bahagia tawww....

Dengan tiba-tiba jugak, di hari Jumaat yang molia itu, Makcik Rehan menjadi sgt pemurah dan membuat sadoqah jariah dengan membeli pizza utk seisi rumah. Tengok...menantu yg sungguh mithali kan?

Pagi tadi suami i sudah pegi menempek ke SYABAS nk setelkan hal air. Esok plak i kena pi jumpa Alan, ambik borang TNB utk masukkan api. Masa i nak naik atas tadi, nampak suami dah kuarkan aircond dan segala mcm mak nenek kepala paip dan kunci rumah baru dari dlm keta dia. Yer kawan-kawan, aircond tu dpt free. Beli sebuah rumah, dpt free seekor aircond. I likeeee.... (Kalau dpt free peti ais 3 pintu lagi i sooka!)



Inilah rumah yang laki i beli tu.... (sapa tak percaya, sila terjun lombong!) Wakakakaka....





0 Scribbles: