Pages

Friday, May 15, 2009

FROM FARA

.
Many thanks dear... Sorry i lambat ambik. I ni memang slow sikit nk ngambik2 award nih.. pemalu kekdahnya. [sila percaya bulat-bulat]



Bersama-sama award ni ada soklan subjektif yang perlu dijawab. Tang ni yg bercinta nk buat ni. Errr...nnt kat opis lah i cuba, try, test jawab ekk Fara. Sambil2 ngaja 3 org student K****G i nanti.

-A little update about Kak Esah-
Dah 2 hari Kak Esah cirit-birit. Tensionla...selalu sgt dia kena diarrhea. Mak saya kalau dengar ni mesti kata : Cirit lagi? awat anak hang selalu sgt kena cirit birit? Dan mlm tadi badan dia panas sikit. Dah la seksa nk bagi mkn ubat.

Nenek... nenek bagi mkn apa nih... air panas tu betul2 masak tak tu... apa motif aku nk point kat nenek dia plak ni?


Happy Friday olls!



0 Scribbles: