Pages

Thursday, May 14, 2009

KAK ESAH


.
Demi 16k, Kak Esah idung kepek ni jadi mangsa Makcik Rehan lagi.


Gambar pagi tadi masa tgh layan Little Einstein. Suka belon! saya suka belon! [tu Annie yg nyanyi, dia jadi back-up singer]




Sebelah tu adalah bola futsal Babah dia. Tak boleh sorok, nanti dia melalak nak ball. Lepas tendang sampai berdentum kena dinding, dia akan kata YES! sambil buat gaya genggam jari mcm player yg telah score gol. Anak Pakcik Sepol la katakannn...





Ingat tak patung barbie kecik yang dia berebut dgn cousin dia tu? Tudia.... sebelah kaki patung tu dah terbujur kaku kat depan TV. Anggota badan yang lain tak dpt dikesan. Maka, tamatlah riwayat hidup si patung kecik itu.







0 Scribbles: