Pages

Friday, June 26, 2009

BIRTHDAY DAN MAGGI GORENG


.
Salam kasih sayang di hari Jumaat
[cewah...mentang2 Jumaat, kasih sayang gittew :P]

1st thing 1st - Happy Birthday to my beloved hubby. May god bless you, me, our kid(s) and our marriage.
[besday dia, apekehal wish utk satu batallion family lak ni?]

Anyway, kami memang bukan jenis poyo2 menyambut perayaan2 sebegini rupa. Very the koboi. Petang semlm PS request suh masak maggi goreng. OK lah - senang sajork. Tapi bila dia sampai umah, tuka plan. Jomlah mkn kat kedai. So we headed to Country Home, mkn kat restoran anjung ke hapa nama tah. Kira family treat sempena besday PS la kot.

So, this morning, menu yg sepatutnya di masak mlm tadi i forward ke breakfast pagini.



This is mine - im having it here... i have plenty of time :P
Lihatlah keriuk-keriuk bawang itu [mcm iklan mee sedap]



PS punya kena take away - late oredi.


Haritu SitiSifir ala2 terpesona tengok aku siap tabur daun bawang segala kan? Oiii... gigih sgtla Makcik Rehan ko nk meracik-racik daun pepagi buta dikkk...



The secret [no longer secret lah] of my super-fast cooking method!


Prepare siap2 semuanya dlm separate container dan simpan dlm fridge. Bila2 masa, di mana jua, super sleuth sedia menyiasat! Makcik Rehan sedia utk beraksi di dapo!




0 Scribbles: