Pages

Wednesday, June 3, 2009

BULAN KE-6


.


Yup, nak senang kira... Makcik Rehan is now 6 months preggy. The baby inside sgtlah active menendang sepak raga. Atau mungkin juga tgh aerobik. Atau mungkin tgh practice catwalk. Hehehe...



Diameter kepala baby is approx. 60 mm
Doing fine in there. Active.
Alhamdulillah.




Kena inject kancing gigi [ouch! sakit. Sekarang ada sikit bengkak dan gatal kat tempat kena cucuk. Is it normal?] Was given some medication coz i complained my left side of 'V' area sometimes sakit sikit. Doctor said, maybe sbb ada mild infection.





Untuk lawaskan kencing. Rasanya sgt yucksss!




Antibiotik. To be taken twice-a-day.


Gender? hurmmm... not really sure. Doktor cuma kata 'saya rasa-rasa....' sbb scanner kat Klinik Khatijah ini sgtlah hazab. Jenuh dia tenyeh perut aku masa nk ambik measurement kepala baby. Pastu tenyeh pulak nak cari kangkang si baby.

Whatever it is... im happy, Pakcik Sepol pulak super happy :-P

Aisyah? trauma masuk klinik. Mak dia kena cek bp, dia yg cuak dulu. Dan2 datang peluk mama [trying to protect me from the doc] mak dia baring masa nak scan, dia dah start cembeng. Mujur masa kena inject, Babah dia dh bawak dia kuar dari bilik doc.

Berat MR? 88 kilo. Okeh, dah start naik. Dulu dpt ink merah sbb turun. Ha ko..dah start naik ni kan...siaplah! Kompom pas banak nnt aku kena bukak balik blog Diary-Diet-Macik-Rehan tu kan....




0 Scribbles: