Pages

Thursday, June 4, 2009

DI PADANG METROPOLITAN KEPONG


.


Untuk kesekian kalinya, hari Ahad lepas, kami bertenggek lagi ke taman yang sentiasa padat dgn ummat manusia nih. Tapi tak dapat nk berlama-lamaan sebab nk rushing pegi pick-up Cu Anor kat stesen komuter Kepong dan juga sbb hujan dah mula turun. Sebab lain adalah - layang2 Aisyah tersangkut kat atas pokok. Hahaha...

*Try lah klik kat collage tu, kot2 gambar boleh zoom in. MR sangat malas nk upload satu2 - buat collage jerla sekali harung*


Gelagat Aisyah di tengah padang. Asyik mintak nk pegang benang layang-layang. Jenuh la bergelut dgn Babah dia nk control benang lelayang tu. 2 kali terlepas dari pegangan Mencah. Yang mula2 berjaya diselamatkan, kali kedua tak sempat dah. Melayang terus dan tersangkut atas pokok. Mujur Babah dia beli yang paling murah :-P




Tengok, Mak Dugong duduk melepap sahaja. Tak larat nk bawak badan. Hahaha....




0 Scribbles: