Pages

Tuesday, June 30, 2009

FROM UKM WITH LOVE

.
Ahad, hari pendaftaran adik bongsu MR kat UKM. Kursus Sains Bioteknologi Tumbuhan [ko nak keje apa nanti ni Anor? - mcm kena keje dgn Jabatan Pertanian jerrr... :P] under Fakulti Sains dan Teknologi. Dan 10 tahun MR tinggalkan UKM, semalam adalah mengimbau kenangan zaman rumaja :P

Adik MR dpt Kolej yg syiok - Tun Hussien Onn. MR dulu giler hazab nk kena panjat bukit Kolej Ibrahim Yaacob [tapi tak kurus2 pon haku!] Dia dpt bilik best, jenguk bawah nampak kafe. Kalau dulu haku yg dpt lokasi bilik cenggini... korang bayangkan besar mana lah aku jadinya kan? :P

Aisyah tak ikut [tak sanggup nk main kejar2 dgn dia kat sana - so, tinggal dgn nenek Onah]. PS pon tak ikut - dia pi mancing kat Kemaman. Laki i tu kan ala2 fisherman part-time :P [mujur dpt ikan banyak]

Selebihnya mari kita melayan gambar ya...


Registration.





from left : Ah (sis no 4), Zetty (sis in law), Anor (sis no 5), Mujib (bro no 3), Mak dan Ayah. Time ni Anor dah siap2 tukar baju dan tracksuit kolej nak dengar briefing. Kami pon dah nk balik dah time ni. Habislah... silap2 kena berkawad la pagi petang. JAKSA Kolej ni aku tgok kebanyakannya semua rambut cam berus [bebudak PALAPES].




Eleh, Mujib perasan jambu cam Tomok la kononnya tu!




Sedaya upaya aku menyembunyikan perut lendutku demi nak mengabadikan gambar kenangan dua generasi ini :P - Super senior dan super junior kekdahnya.




Aisyah kemain suka dgn Baby Syahmie. Asyik nk mintak dokom [dia nk dokong baby]




Mak dan ayah. Depa kata pendaftaran Anor ni tak rasa meriah cam time MR dulu. Haku dulu Q panjang nk mampos. Habis belengas satu badan. Traffic jam satu Bangi!. This time depa buat staggered registration. So, takde la kena serbu serentak satu masa. Tu yang lengang kemain. Tengoklah kat gambar tu, kemain banyak kerusi kosong kan?



0 Scribbles: