Pages

Thursday, June 25, 2009

LOVE MOON ANION SANITARY NAPKIN


.
MR sebenarnya amatlah malas nk mentelaah brochure-brochure barangan jualan langsung ni. Kalau ikutkan, mcm2 brochure yang kami dpt kat PID ni. Tapi sebab ramai yang bertanya pasal product ni kan, meh MR buat entry 16k edisi ilmiah utk tatapan anda2 semua ya.

Sila gigih membaca hingga ke akhir garisan yer... [aku dh bersusah payah mengarang ni weeiii]

8 faedah penggunaan pad anion ni : [Maklumat ini dari brochure]
1. Memperkuatkan immunity
2. Menggalakkan metabolisme
3. Menghilangkan kelesuan badan
4. Membasmi bau busuk pada vagina
5. Mengurangkan stress
6. Merawat jangkitan
7. Menghapus bakteria
8. Memperbaiki keseimbangan hormon




Bacaan lanjut tentang sanitary pad ni [dan produk-produk lain] sila klik sini yer puan-puan.

OK, info2 rasmi anda boleh dpt kat link di atas. Ni plak info2 tak rasmi yang kak Halina bagitau haku masa dia dok pomote brg2 ni semalam [i buat dengar tak dengar jerr... hehehe... jahat haku kan. Cukup malas dgr org dok menceceh pasal brg2 jualan neh]

  1. Kalau anak demam, basahkan sikit pad tu dan letak kat dahi anak [mcm cool fever kot]
  2. Bahagian hijau dlm pad tu boleh dikeluarkan [aku pon tatau camana rupa dia sbb aku pon tak bukak lagi pad ni] dan rendam dlm air minuman. Bagus utk kesihatan. [pad yg belum guna lagi la weeeiiii...]
  3. Pad ni pakai kapas ori - bukan recycle paper/ cotton mcm pad2 biasa kat kedai.



Menderni plak...

adalah dipanggil Vagina Inflammation self test card yang diberi percuma dgn setiap pembelian pad anion ni. Dlm dia ada penunjuk bacaan yang membolehkan kita menilai tahap kesihatan dan kebersihan vagina. [haku pon tatau bacaan yang macamana yg dia akan bagi sebab i blom bukak pon gift tu]

Itu jerlah info yang terdaya i share dgn korang buat masani. Adalah dimaklumkan, bahawasanya saya adalah BUKAN AGEN PENJUAL barangan ini. Dan entry ini tidak mendatangkan apa2 keuntungan kepada saya kecuali kalau anda-anda semua meng'klik' iklan nuffnang di bawah sorang 18 kali. Muahahahaha!

BTW, ni contact nombor Kak Halina [tanya soklan lanjut kat dia yer] : 019 - 602 8967

Sekian.


0 Scribbles: