Pages

Thursday, July 9, 2009

BARANG2 SHOPPING TAK SEDAR DIRI DAH ADA DEPAN MATA

.
Hambekkk!

Kan haritu i meroyan tak sedar diri nak beli mender2 ni?

Laki i tatau lagi ni. Balik keje kang, kalau dia jengah dapo nampak peralatan dapo yang al-kununnya stylo-mylo cenggini, harus dia geleng kepala.

Layan jerla banggg.... i bahagia tau dgn apa yang i beli ni... [ayat sedapkan hati setelah kopak!] Bak kata Eynda, melepaskan gian setelah sekian lama memendam rasa nak ada dapo sendiri kan kan kannnn....


Giler tamak, i rembat sampai 2 ketul. Tak sangka, besar gedabak rupanya bekasni.



Syok wehh... mcm roda impian. Boleh pusing2 gitu. Hahaha....



Ini pon besau godang. Mujur aku tak hambek yg 14 liter tu. Kalau tak, mesti PS perli aku... mcm nk buat bekas bancuh air kenduri :P

Sapa nk beli online, murah dan paling syok FREE POSTAGE silalah buzz dia kat ym: syazreen2006. Ni link kedai dia.

p/s : Saya tidak dibayar utk mewar-warkan tentang bisnes dia. Sharing is caring kannn....



0 Scribbles: