Pages

Thursday, July 30, 2009

BZZZZZZZZ.....


.



Busy like a bee. Not a normal bee. The queen one! Hahaha...

Kidding.

Semalam MC. Demam Mencah sudah jangkit sama mak dia. Kami 2 beranak dok lawan batuk. Pegi klinik, sampai kena baring, check segala sudut :P. Tak penah2 doktor check patient beria-ia sampai mcm tu. Dan klinik pon sgt ramaiiiii oranggg... sampai rasa nak tertido nunggu turn. Oh ya, sat tadi Zalia baru bagitau. H1N1 dah sampai Tg Malim. Ada Kolej UPSI [asrama] yang dah kena tutup. Dekat dah tu dengan Rasa, Batangkali, Serendah, Sg Choh... Rawang!!

Nauzubillah. Harap semuanya terkawal.

Malamni PS lak ngadu tak sedap badan. Silap2 esok Apak si Mencah plak yg MC. Laki-bini sama naik. Pantang dapat peluang, MC manjangggg... kekekek.

Thanks to Kak Mah Gali, Ila Skirt Kembang [bkn skirt dia jerrr... dia pon mcm dah kembang skang ni! larikkk!] dan Kimoblade sebab join contest SAYA, SOMI SAYA dan BELOG SAYA. Fara Mommy Kyra pon dah join - i belum sempat baca dan buat 'penjurian'. Nanti i kepochi ekkk....

Semalam seharian kat umah, MR sempat update stock Bizkizz. Sila kelik tengok-tengok. [kalau tengok sambil beli lagi baguih :P] Baik korang-korang sumer tolong beli... kalau tidakkkk.... mesti PS tension sebab last2 dia yang kena paksa oleh bini dia utk bawak brooch tu pi juai kat opis dia.

Lepastu mula la sejam sekali bini dia talipon, sms dan email tanya : Dah berapa ketui laku? [hahahahazabbbb punya bini...]

Nanti dia jawab : Tak laku la yangggg.... orang sekarang dah tak pakai tudung la...

Bak kata Wyra, ntah dia tunjuk kat org ntah idak. Silap2 dia kepam dlm laci jerk!
[atau mungkin dia nk bagitau, orang sekarang dok asyik pakai tudung Ekin jer kut, tak yah nk hazab2 nk kepit2 dgn brooch] Isskkk... sapa la yg design tudung Ekin ni kan? Potong stim betoi la... [sila jgn ambik hati yer wahai para peniaga tudung Ekin :P]

Weyyy... beli la weiii.... [ tudiaaa... takde cover-cover dah! :)) ]


Iklan selit :
EMBUN CAT-EYE (BB BROOCH) : RM 10 for 2 pcs





0 Scribbles: