Pages

Tuesday, July 28, 2009

TABIS TABIS


.
Mencah sekali-sekala jer tengok teletubbies. Time balik kampung kat Perak jer sebab kat sana tadak Asteruk. Bila kat sini, MR bagi dia layan youtube sajork [sudahnya, asyik berebut laptop jer kami dua banak!]

Weekend baruni kami pi Giant Batu Caves sebab PS nk redeem voucher Giant yg dia dapat. Camana dia dapat voucher tu ekk.. dia ada citer, tapi kuar masuk kat tinger kanan-kiri jerk... tak ingat dah :P Kat Giant kan ada playland kat tepi food court tu? Paham2 jerlah. Aisyah berlari berdesup masuk buat mcm taman menan bapak dia. Sekejap jer dlm tu, pastu dgn berkaki ayam, dia lari keluar sebab nampak org jual patung yg isi angin [mcm belon tulah-tengok gambar :P]

Dia bantai peluk sekor teletubbies kaler biru yg bapak punya besar! lagi tinggi dari dia. Hazab tengok dia nak mendokong menatang tu. i pujuk2 suh dia amik yg kaler merah ni. kecik pon kecik, murah pon murah sikit. So, outing kalini 'agak aman' sebab dia sibuk dok kelek 'baby' dia tu. Nak pinjam kejap pon tak bagi hokay! [baguslah, kalau tak... siksa lak kami nk mendokong menatang tu kan?]







Gambar2 ni di kelik-kelik masa kami tgh mkn kat restoran Rasa Mas [kalau tak silap, ala... yg opposite The Chicken Rice Shop tu. Tolong jgn mkn kat sana - SUNGGUH TAK SEDAP]. Dia mana mau makan.. sibuk dok main dgn 'tabis' [dia sebut tabis-tabis]. Kerusi tinggi tu Salesgirl kat booth depan tu punya. Depa gelak jer tengok dia dok dudukkan tabis dia atas tu. Layan jerla nak.. jgn ko melalak sudahh...

p/s : Budak2 sales girl tu dok tanya MR ngandung kembar ker? Perut akak besar! Laki i kata : Bukan perut dia yang besar, memang badan dia yang besar dik oi! Muahahahaha... sampai hati you banggg....



0 Scribbles: