Pages

Thursday, July 23, 2009

KAWAII TOKYO


.
Semalam masa sampai umah, nampak ada parcel kat atas pagar [posmen letak kat luar sebab tak muat nk bubuh dlm peti surat kot]



Baru i teringat, haritu i ada gatal2 bagi particulars masa Kawaii Tokyo ni buat promo kat Nuffnang. So, rupa-rupanya depa bagi trial kit ni...



Dalam kotak comel tu ada 4 benda ni termasuk sepaket tissue paper dlm packaging yg comel dan sungguh gedik.



Comel kan pembalut tissue ni? Tetapi, Makcik Rehan rasa, beliau adalah terlalu tua untuk menikmati kecomelan brg2 kaler pink mcm ni :P. i bukan lagi budak2 remaja lorrr....



Brg2 ni datang bersama 'surat cinta' berikut :P
I tauuu... u olls pon malas baca mcm i jugak. So, i highlight siap2 dgn kaler hijau kat bahagian yg penting. Senang citer mcm nilah...

i boleh dapat actual retail bottle of the above brg2 every month kalau i berjaya menawan hati para juri dengan membuat entry berunsur promosi tentang brg2 comel mereka di belog ini.

i bukan tak mau buat... tp i ni kan terlampau amat rajin menjaga kecantikan diri. Trial kit mcm ni dh byk kali sangat MR dapat, pakainya hareemmmm... nak cuci muka dgn pencuci muka pon kadang2 tak sempat [tipu la tu...] inikan pulak nk berlotion-lotion bagai [Olay total effect i dah habis dikerjakan oleh Mencah!]

Anyway, i akan try jugak brg2 tu [kalau i ingat larrr] dan akan kepochi kat sini kalau tetiba wajah i jadi chantek jelita hasil dari pemakaian produk ini :P





0 Scribbles: