Pages

Thursday, July 30, 2009

VOTE UNTUK POMPUAN INI


.
Oleh sebab kami sama-sama gila... maka i kena tolong dia menang contest ni. Walaupon kami tak tau apa hadiahnya, i tetap support dia. Tapi sgt2 berharap, hadiahnya adalah bukan sepasang seluar jean's Levi's yang bersaiz 23. Walaupon dia tak kembang semangkuk mcm i, tapi i kompom pompuan ni tak boley pakai seluar saiz tu.


Sila pergi ke SINI dan
tick calon dgn code no : BPC40 - Oli aka Oli,
lepas tu tekan butang VOTE


I skang dah keje sebagai pengarah kempen Pilihanraya untuk pompuan ni. I terpaksa lorrr.... sapa lagi nk tolong dia kalau bukan i... pompuan yang sama2 gila mcm dia. Dah la i senasib dengan somi dia.. kesian kami tawww [jgn tanya apa persamaan kami, rahsia perniagaan!]

Lepas u oll dah vote, suruh kawan2 opis u oll pulak vote. Lepas tu emel para somi dan adik beradik u oll yang kerja di pejabat [ada line internet] utk vote jugak. Lagi bagus kalau u oll suruh boss u oll pon vote jugak. Kalau depa tamau vote, u oll curi2 guna PC depa masa rehat utk vote calon no 40 tu.

Sekian.

Iklan selit :
BUAH BERRY : RM 10 for 3 pcs








0 Scribbles: