Pages

Tuesday, August 18, 2009

TANPA MOTIF LAGI

.
-Entry ni terpaksa diterbitkan sebab MR dah tadak idea nk tulis apa, tapi still gatal tgn nk update sebab nk menggerakkan dana 16K dia-


.
Sekali-sekala di kala bulan mengambag, i akan log-in masuk fesbuk. Orang lain sakan dok menternaklah... bercucuk tanamlah... MR ni kan pompuan tua... i tak getilah semua2 tu...

Yang i geti adalah cuci mata tengok gambar sahaja.

Gambar ni Ani si Ibu Yasmin yg upload. Berkeping-keping gambar yg ditepeknya tapi semuanya ala2 halimunan. Bergegar! Awat jadi lagutu Ani? Dah mcm org bunian kita semua dlm gambar2 tu.

Dalam banyak2 gambar kita ramai2, yg ini yg kira boleh tahan clear. Tu pon muka MR mandommm jerk. Muka Ani lak cam samseng tak puas hati sebab muka dia hujung sekali [nyaris2 tak masuk dlm gambar] Yang si Israa pulak, tetiba plak dia sorang yg berdiri. Sebelah bibik lak tu. Tak pasal2 dia pon nampak mcm bibik! Hehehe... jgn marah Is...

Si Mencah, tak padan dgn kecik, *botak* [Del, dah tukar]... ada hati nk menekel anak principal Intan! [tengok tgn dia dok mengawai nk kacau Zariff] Pandai ko yer nak... nk menekel anak org kaya semedanggggg....



Ex-Mak Yong sekalian, sapa yg muka dia ada dlm gambar ni sila angkat tangan!




0 Scribbles: