Pages

Thursday, September 3, 2009

DARI MUKABUKU LAGI


.

Lagi gambar suci murni.
5R - 1996. Itu yg suci... dan murni....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ini pulak yang tak berapa nk murni... hohoho....


Sebagai anak petani [sila berasa kesian] i selalu jadi supplier mangga muda bila balik dari kampung. Lepastu, gangster 6 sekawan akan 'open table' mkn mempelam muda masa time prep tanpa mengajak gangster2 dari group lain walaupon mereka semua dah menjejeh air liur tgok mempelam kami. Tapi kalau group lain yg 'open table' kami dgn tak malunya tarik kerusi dan join depa melantak. Suci kan tingkahlaku kami??




MR yang depan sekali belah kiri [yg jalan senget2 tu] Sebijik mcm ketua samseng kampung dusun! Rasanya gambar ni diambil masa baru lepas melantak kat Dewan Makan time rehat pagi. Kompom aku poww ambik karipap lebih, sbb tu jalan pon sampai senget-benget.







0 Scribbles: