Pages

Friday, September 4, 2009

RM15 SAJORK


.
Haritu dh usha sandal yang lawa sikit [dan mahal sikit - sbb nk pow duit PS] masa kat The Curve [apa tah nama kedai tu] kaler purple. [sbb dah boring asyik pinkkkk jerk]. Tapi tadak size.

Semalam balik keje awal, cuaca pon elok, so, MR pergi mencari pasal kat kedai Shee Collection [nama lama dia world of babies - suku sakat Hytex]. Budak2 SA tu memang dah cam sgt muka i ni. Siap tanya, eh.. akak tak banak lagi ekk?

Tujuan ke sana nk membeli baju raya dan kasut raya si Mencah. Kesian pulak kalau langsung takde gaun dan kasut baru. Haritu masa kat Tg Malim dah beli sepasang baju kurung utk dia - hok biasa2 jer. Walaupon Mak dia mungkin tak dpt nk beraya sakan tahun ni, tak kan anak dia pon kena 'berpantang' dok kat umah jer kan?

So, rembatlah gaun dua helai utk dia. Pon hok biasa2 jerla [sbb pakai duit sendiri]. Budak2 pakai apa pon comey, tak kisah la mahal ker... murah ker... takde brand kerr... [ayat nk sedapkan hati] dan sepasang sandal ini...


Ohh pink lagi? Kaler lain nan hado!

Bantailah kaler pink pon... dah 2 helai gaun yg i beli tu pon kalernya nak ala2 pink kannnn... Aisyah sgt suker. Pandai dah dia bukak dan pasang sendiri sandal ni. Tapi... tapi... tapi... sandal ni terlebih besarla pulak. Nak pi tukar saiz kecik sikit ptg ni. Sebabtu kena bawak sandal ni mai opis [dan dapat tangkap gambar dan eksyen tunjuk kasut murah ni kat sini. Hehehe]

Ada jugak skodeng butik2 online yg jual baju bebudak. Tapi kebanyakan yg i bekenan kena pre-order dulu. Tah bila kala pulak nak dpt barangnya kan?

So, dengan ini tamatlah sudah episod pencarian baju raya anak i. Episod seterusnya adalah mengumpul duit raya pulak [tak paham2 ker? Sila la sadoqah jariah byk2 sikit thn ni :p]



0 Scribbles: