Pages

Friday, September 4, 2009

MEMANGGGG BORING!


.
MR dgn Zalia Chayok ni dah mcm berbalas-balas entry plak dah. Padehal YM pon YM. SMS pon SMS. Pastu lagi nk balas-balas entry. Tapi betul tau korang, harini sgt boring. Harini satu order pon tak masuk kat Bizkizz. Tu yang rasa lagi mandom tu. Mujurlah hari Jumaat; esok, lusa dan tulat cuti 3 hari. Yahoo!

Esok pi check perut. Suspen! Sudah 37 minggu.

Petangni bukak posa kat luar. Vendor PS belanja. Kat kelab Golf apa nama tah. Kat Shah Alam. Layan jerla. Lagipon, bulan posani sekali pon belum bukak kat luar lagi. Kasi chance Nenek Onah dan Atuk Acan candle lite dinner 2 org.

Harini i nekad nk tutup PID kol 4 ptg. Selalunya tu i bagi chance gak bebudak ni guna PC sampai kol 4.30. Penat hokeh! dah la keje sorang, lunch time i tak tutup laktu. Tapi... tapi... tapi... jap tadi Pakcik Tmn Keruing datang plak dah... menaip surat. Kalau org tua ni payah la sikit nk sound2 suruh shutdown PC, kang ada nama aku naik kat kementerian karang. Tapikan, dia tak suruh aku taipkan surat dia pon dah cukup baik kan.... layan sajalah kannn...

Blog-hopping pon tak jumpa citer best. Ramai yg tak update belog utk harini. Masuk kedai2 online, sesajer cari pasal. Mujur iman tebal [padehal sbb poket nipis] so, takde la terrrrbabas dan terrrbeli sesuatu.

Mata dah mula sangap dah ni....




0 Scribbles: