Pages

Friday, December 19, 2008

RUBBERMAID

.
Weekend minggu lepas, kami laki bini pegi menyendat kat warehse sale LG@Subang. Tahun lepas pegi syiok...byk brg (kami beli satu jer sbb duit tak byk!). This year brg kurang, tp duit kami lak tgh byk! *LOL*

Kat luar gudang tu ada lak bazaar jual tah hapa2 punya brg (tah hapa2 pon aku beli jugak!)
Ada booth jual tupperware, ada rubbermaid (geng2 tapawe la jugak tp low class punya hehe). Makcik Rehan yg tak berduit ni kan.. kompomlah hambik rubbermaid jer. Aapart from that, there are toys & electric appliances too - kat sinilah bapak mencah belanja steam iron tu.

Geleng paler bapak mencah tgok i beli tapawe rubbermaid tu...
Tau alasan i aper : Alah bang... nanti nk masuk umah flet senang! Takde kocoh2 nk carik container nk storage food bagai... waras tak? muahahaha....

Dari kiri : sudip nk goreng ikan (rm10), tumbler(rm10), pisau pengupas kentang(rm10), container putih 4 segi 2 beradik (rm16 both - dlm tu ada adik dia yg kecik sikit), round container cum tray with lid (rm18 - mahal lah!), square shape container (rm8 - boleh bubuh bekal Aisyah nk pegi sekolah nnt :P)

Al-poyos jer membeli alatan dapo bagai. Memasaknya haremm...

.

0 Scribbles: