Pages

Wednesday, April 29, 2009

RUMAH KECIL TIANG SERIBU


.
Ada sapa2 nk sewa? Konon-kononnya bulan 7 ni dpt CF. Daripada aku belum beranakkk...sampailah aku nk beranak lagi sekali...rumah flet sontot ni tak siap2. Bak kata laki i, nk ratakan tanah nk buat jalan ponnn berbulan-bulan. Umah saya tingkat 2, blok depan sebelah kanan tu. Tapi bukan facing jalan depan nih...facing blok yg lagi satu tu.

Semalam pi jenguk site, konon2 nk bayar deposit api air, malangnya staff dia ngelat curi tulang kot. Tutup jer. Call pon tak angkat. patutla lambat sgt siap projek ni. Staff dia suka cutik tulang rupanya.

Apa tujuan saya buat entry ni? Tatau lorrr.... tah kenapa 2-3 menjak ni i mcm pompuan meroyan, kemain rajin update blog. Ni saya dah dpt balik camera [adik i dah pulangkan], adakah saya semakin menjadi-jadi mengupdate blog? Muehehehe... i kan nk dapat pendapatan 16k!






0 Scribbles: